Ski

La categoria ski, lucrăm cu firmele FISCHER si VOLKL recunoscute pentru calitatea produselor oferite. Deoarece schiurile pentru închiriat au nevoie de un singur și foarte important lucru – rezistență -, FISCHER si VOLKL au dezvoltat noi metode de fabricare, ce asigură durabilitatea schiurilor chiar și în condiții de folosire zilnică, îndelungată, indiferent de schior.

Clăpari

O pereche de schiuri este inutilă fără o pereche bună de clăpari. De aceea am ales NORDICA. Si mai exact, clăparii NORDICA Cruise. Pentru o mișcare mai comodă, precisă și sigură. Pe noi ne-a convins!

Snowboard

În ceea ce privește snowboard-ul, noi am ales Burton și Nitro. Ambele firme americane au o experiență uriașă în construcția și perfecționarea plăcilor de snowboard, experiență ce se transpune în calitatea, rezistența și design-ul superior al plăcilor.

Snowboard Boots

Confortul picioarelor tale va fi întreținut de către boots Deeluxe. Ușor de încalțat și călduroși, boții Deeluxe vin cu un sistem de prindere prietenos și rapid, transformând experiența ta pe pârtie într-o amintire de neuitat.

Cască și Ochelari de Ski

Pentru că suntem preocupați de siguranța ta, la centrul nostru găsiți atât căști de protecție, cât si ochelari de ski. Aici, varietatea de produse este mare pentru ai mulțumi și pe cei care vor să-și asorteze culoarea echipamentului cu cea al costumului de ski.

Sănii

Și pentru cei ce nu se încumetă să meargă la schi sau pur și simplu vor să retrăiască experiența cârmuirii unei sănii, noi îi așteptăm cu plăcere, oferindu-le cele mai bune sănii de plastic. Săniile pot fi dotate și cu scaun de copil.