ROMANA | ENGLISH
  Despre Noi Material Sportiv Tarife Contact
   
BINE ATI VENIT pe site-ul nostru!

....Detinem doua centre de inchirieri material sportiv pentru sezonul de iarna, situate in Azuga si Sinaia, care sunt dotate cu echipament de ultima generatie (schiuri Fischer, clapari Nordica, snowboards&boots Nidecker).
...Inchiriem material sportiv si pentru sezonul de vara, insa numai in Sinaia.
...Totodata, oferim informatii despre starea partiilor de pe Valea Prahovei, cazare in Sinaia si Azuga si scoala de ski. Puteti gasi pe site un tabel cu partiile din Sinaia si Azuga, ce ofera informatii detaliate.
Nu stii cum sa ajungi la noi? Desi este extrem de simplu, am inclus pe site si o harta. Cu siguranta va va ajuta nu numai in a ne gasi, ci si in a va gasi drumul prin Sinaia.
Aveti posibilitatea de a face o rezervare on-line, chiar acum. Nu ezitati. Clientii care fac rezervare de pe site beneficiaza de 15% reducere.
Pentru iubitorii de oferte, mai avem un bonus. Vrei sa stai si aproape de noi, si sa ne platesti cu 15% mai ieftin? Cazeaza-te la Hotel Tantzi, la numai 200 m de noi!
...In curand, pentru cei dintre voi care au nevoie de "putin ajutor" pe partie, pregatim o surpriza. De la incepatori la avansati, toata lumea mai are ceva de invatat, asa ca ramaneti pe frecventa pentru a afla mai multe detalii despre supriza pe care o pregatim.
...Vrei sa afli mai multe despre echipamentele pe care vi le punem la dispozitie? Da click pe numele corespunzator, si viziteaza site-ul oficial al producatorului. Gasesti acolo mult mai multe informatii, direct de la sursa!
PENTRU REZERVARILE ON-LINE SE ACORDA O REDUCERE DE 25% DIN TARIFELE AFISATE.
 
   
 
Materiale Sportive
NORDICA      FISCHER     NIDECKER
Copyright 2006 FRATILA GH. CORNEL PFA
Home | Despre Noi | Material Sportiv | Tarife | Parteneri | Info Util | Contact
Hoteluri Romania
PARTENER RECOMANDAT
Cazare Sinaia
Pagina Principala Info Util Contact Materiale Sportive